Ugrás a tartalomhoz ↓

Online események

Decemberi online pályázatíró találkozó 

Mikor? December 20, 13:00-15:00

Hol? Zoom link

Idén először kerül megrendezésre az online pályázatíró találkozónk. A találkozó kötetlen hangulatú, akár a közepén is becsatlakozhattok egy gyors kérdés erejéig, vagy szánhatjátok arra ezt a két órát, hogy haladjatok a pályázatírással. Ha pedig már készen vagytok, akkor is megéri csatlakozni a találkozóhoz, ahol jelenlegi és frissen végzett UWC-s diákok válaszolnak nektek, illetve beszélnek a saját élményeikről. A kérdések anonim módon érkeznek be a slido segítségével, tehát itt az ideje feltenni azokat a kérdéseket, amelyeket nem akarsz felvállalni*! 

(*A válogatással és a UWC-vel kapcsolatban. Azt nem garantáljuk, hogy a találkozó szervezői más témákban is tudnak segítséget nyújtani.)

A kérdésekre válaszol Léna (USA '22), Barnabás (Red Cross Nordic '22), Botond (Adriatic '21), Juli (Thailand '20), és Masa (SEA '20). Moderátor: Stupi (MUWCI '13).

Januári online pályázatíró találkozó 

Mikor? Január 3, 10:00-12:00

Hol? Zoom link

Januárban másodszor is megrendezzük az online pályázatíró találkozót. Ezuttal a kérdésekre válaszol Bogi (Li Po Chun '22), Gréta (Atlantic '22), Evelin (SEA '21), és Nikolett (Maastricht '20). Moderátor: Stupi (MUWCI '13).

Kérdéseket anonim módon slido segítségével tudtok feltenni. 


Online nyíltnapok

Mikor? Időpontok hamarosan...

Hol? Meeting link hamarosan...