Ugrás a tartalomhoz ↓

Válogatási folyamat

1. Online pályázat

Informálódj a honlapunkon, Facebookon vagy Instagramon, vegyél részt a nyílt napon, érdeklődj nálunk e-mailben, tudj meg minél többet a UWC-ről. Ha már úgy érzed, eleget tudsz az ösztöndíjakról, akkor ideje pályázni! Ezt az online pályázati felületen keresztül teheted meg.

2. Interjú

Ha sikeresnek minősül a pályázatod, akkor továbbjutsz a válogatás következő szakaszába, ami egy nagyjából 40 perces interjú lesz. A jelentkezés második fordulóját 2021. február 6-7. között tartjuk.

Fontos: A interjú szervezése során figyelembe vesszük a COVID-19 világjárvány aktuális helyzetét és a forduló időpontjában hatályos korlátozásokat. Arról, hogy a második fordulót személyesen vagy online szervezzük-e meg, minden jelentkezőt megfelelő időben értesítünk.

3. Interaktív hétvége

A válogatás utolsó lépcsője egy interaktív hétvége tele érdekes feladatokkal és témákkal. Itt születik meg a végső döntés, hogy kik kapnak ösztöndíjat. A jelentkezés harmadik fordulóját 2021. február 27-28. között tartjuk.

Fontos: Az interaktív hétvége szervezése során figyelembe vesszük a COVID-19 világjárvány aktuális helyzetét és a forduló időpontjában hatályos korlátozásokat. Arról, hogy a harmadik fordulót személyesen vagy online szervezzük-e meg, minden jelentkezőt megfelelő időben értesítünk.

4. Eredmény hirdetés

Nem sokkkal a döntés meghozatala után mindenkit értesítünk a végeredményéről. Azokat, akik nyertek, telefonon is felhívjuk, hogy melyik ösztöndíjat ajánljuk fel nekik.