Ugrás a részletekre ↓

Adományozás

Köszönjük az UWC Magyarország támogatását!

Az UWC-mozgalom elkötelezett amellett, hogy minden diáknak lehetősége legyen megtapasztalni az UWC egyedülálló oktatását, nemzeti, társadalmi-gazdasági, kulturális, faji vagy vallási háttértől függetlenül. Az UWC ezt célt a potenciálon és érdemeken alapuló kiválasztással, valamint ösztöndíjak biztosításával éri el — az UWC nemzeti bizottságai által kiválasztott diákok több mint 80%-a teljes vagy részleges pénzügyi támogatásban részesül. Ezen munka folytatásához az UWC az öregdiákok és más magánszemélyek, alapítványok, vállalatok és kormányok adományaira támaszkodik.

Az UWC Magyarország részére adományt küldeni a legördülő menüben feltüntettet módokon lehetséges. Igény esetén az alábbi linkekre kattintva letölthető az Ösztöndíjalap adományozási szerződés és az Utalási segédlet.

Adományozás banki átutalással / (Transfer)Wise használatával
 

HUF számlaszám
Számlaszám: 10400164-01608948-00000000 (K&H Bank)
Név: UWC Magyarországi Egyesülete
Az adomány célját kérjük a közlemény rovatban feltüntetni (pl. „Ösztöndíjalap”)

EUR Wise számla
Bankkód (SWIFT/BIC): TRWIBEB1XXX
IBAN: BE47 9670 2236 9980
TW számlatulajdonos: UWC Magyarországi Egyesülete
Bank címe: TransferWise Europe SA, Square de Meeûs 38 bte 40, Brussels 1000, Belgium

USD Wise számla
USA-ból:
Bankazonosító (ACH vagy ABA routing number): 084009519
Bankszámlaszám: 9600 0000 0021 0156

USA-n kívülről:
Bankkód (SWIFT/BIC): CMFGUS33
Bankszámlaszám: 8310263083
Számlatulajdonos: UWC Magyarországi Egyesülete
Bank címe: TransferWise, 19 W 24th Street, New York, NY, 10010, United States

A Wise-on keresztüli ismétlődő (ú.n. időzített) utalásról az alábbi oldal nyújt tájékoztatást.

Fontos: Az adományt célját (pl. „Ösztöndíjalap”) minden esetben kérjük jelezni a közlemény / megjegyzés rovatban. Amennyiben erre nincs lehetőség, az adomány elküldéséről kérjük értesíteni Szilassi Zoltán Ösztöndíjalap-koordinátort a zoltan.szilassi@hu.uwc.org címen.

Adományozás az UWC Nemzetközi Irodáján keresztül  

Az UWC Nemzetközi Irodáján keresztül is lehetséges adományt küldeni az UWC Magyarország számára. A „Gift Preferences” legördülő menüben a „UWC Hungary” választandó az adomány címzettjeként.

Fontos: Az Ösztöndíjalapba való adományozás esetén a felajánlásról kérjük értesíteni Szilassi Zoltán Ösztöndíjalap-koordinátort a zoltan.szilassi@hu.uwc.org címen.

Adományozás az UWC-USA-n keresztül  

Az Egyesült Államok lakosainak lehetőség van adóból levonható adományt küldeni az UWC Magyarország számára az UWC-USA-n keresztül, az alábbi gombra kattintva. A „What would you like your donation to support?” legördülő menüben a „A National Committee” opció választandó, a „Purpose (optional): Scholarships, Endowment, Facilities, Specify National Committee, etc.” mezőbe pedig a „Hungarian National Committee” kifejezést kérjük írni.

Fontos: Az Ösztöndíjalapba való adományozás esetén a felajánlásról kérjük értesíteni Szilassi Zoltán Ösztöndíjalap-koordinátort a zoltan.szilassi@hu.uwc.org címen.
 

Adományozás bankkártya használatával / PayPal fiókon keresztül  

Az UWC Magyarország támogatása Paypal fiók és bankkártya használatával az alábbi gombra kattintva lehetséges. A legördülő menüben kiválasztandó az adomány célja (pl. „Ösztöndíjalap”).

Ismétlődő támogatás esetén a havi gyakoriság választandó.

Donate via PayPal